Els actors de 'Torrente 5' celebren el final del rodatge de la pel·lícula

El film intenta "riure's de les coses més terribles de la societat", segons el seu director, Santiago Segura

Alguns dels actors de ’Torrente 5’, durant la celebració de la fi del rodatge.

Alguns dels actors de ’Torrente 5’, durant la celebració de la fi del rodatge.

2
Es llegeix en minuts
EFE / Madrid

L'equip artístic de 'Torrente 5' va celebrar en un hotel de Madrid el final d'un intens rodatge ple d'humor i crítica a la societat espanyola, que és, segons Santiago Segura, el seu director, "un camp adobat per a la conya". Entre els presents a la celebració hi figuraven Angy Fernández, Fernando Esteso, Carlos Areces i Jesulín de Ubrique, personatges que han participat en el film, que també ha comptat entre els seus actors amb Alec Baldwin.

Jesulín de Ubrique, que debuta com a intèrpret en aquesta entrega, va afirmar que estaria disposat a tornar a treballar amb Segura, "encara que li cobraria més”. Sobre el seu paper va assegurar que ha improvisat en algunes escenes perquè a vegades no es recordava del guió, i a la pregunta sobre si el director ha estat exigent amb ell com a actor ha contestat: "Santiago ha ensopegat amb un torero que té mà esquerra i dreta".

"Ha estat un treball titànic", va assegurar Segura després d'un llarg últim dia de rodatge. El director va explicar que la seva nova pel·lícula intenta "riure's de les coses més terribles de la societat", ja que és millor que "posar-se a plorar" davant la realitat del país. "Espanya és un camp adobat per a la conya" va afirmar entre rialles al confessar l'ànima del film que és, ni més ni menys, "fer riure la població".

Per Segura, el millor del rodatge ha estat dirigir el seu nodrit grup d'actors, dels quals ha destacat el treball de Jesulín i ha ressaltat la motivació de tot l'equip artístic: "Venien com nens a treballar", especialment Jesulín, que "l'ha sorprès" en el seu paper.

Notícies relacionades

Sobre la col·laboració de l'estrella de Hollywood Alec Baldwin a 'Torrente 5' va comentar que ha estat una sorpresa veure que en lloc de l'actitud altiva que a vegades s'espera de les estrelles americanes, ell només hi va veure humilitat. "Ha estat un col·lega més", va declarar.

"Jo encara no em puc creure haver compartit pla amb Alec", va dir fent broma l'actor Carlos Areces, a la vegada que va alabar haver treballat de nou amb Santiago Segura com a director. Fernando Esteso també es va mostrar feliç d'haver participat en 'Torrente 5', un projecte que per a ell ha estat "una sorpresa" perquè li ha ensenyat que encara l'emociona posar-se davant les càmeres, "i més amb un personatge com aquest, que és entranyable i divertit" encara que, va apuntar, "sempre busca el riure".