El City aprofita el partit ajornat i se situa lídera falta d’una jornada

L’equip de Guardiola mai havia guanyat ni marcat un gol al Tottenham a casa seva i el 0-2 el va col·locar al capdavant amb dos punts sobre l’Arsenal.

Foden, en primer término, celebra el gol del City con sus compañeros al fondo.

Foden, en primer término, celebra el gol del City con sus compañeros al fondo. / Peter Cziborra / Reuters

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Manchester City va aprofitar el partit ajornat que guardava com a as a la màniga i va alterar la Premier. El triomf al camp del Tottenham (0-2), on l’equip de Pep Guardiola mai havia vençut, el va situar al capdavant, i va avançar l’Arsenal a falta de l’última jornada. Tots dos jugaran a casa seva: el City rep el West Ham, i l’Arsenal, a l’Everton.

Erling Haaland va ser l’esquerra executora de l’impagable triomf del City, amb un gol sobre la línia (m.51) i un penal (m. 91).

L’empenta local la van pagar De Bruyne i Ederson. El belga va rebre un cop al taló d’Aquil·les de Sarr i el porter va ser assaltat per Romero, que el va deixar commocionat. Els dos es van recuperar després d’una llarga assistència, però Guardiola els va canviar a tots dos. Es van enfadar. La decisió del tècnic, justificada, es va convertir en màgica. Stefan Ortega es va engegantir a dues sortides davant Kulusevski i Son protegint el 0-1 i Doku va provocar el penal amb el qual Haaland va blindar el triomf.

Notícies relacionades

Tottenham: Vicario; Pedro Porro, Romero, Dragusin, Van de Ven; Sarr (Lo Celso, m. 85), Hojberg (Skipp, m. 85), Bentancur (Kulusevski, m. 55), Maddison (Moore, m. 92); Johnson, Son.

Manchester City: Ederson (Ortega, m. 69); Walker, Rúben Dias, Akanji, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bernardo Silva, De Bruyne (Doku, m. 69), Foden; Haaland (Julián Álvarez, m. 95).