Edifici en flames

Espectacular incendi en un gratacel de Hong Kong

  • Almenys dos ferits al caure objectes de l’edifici, que està en obres, sobre uns conductors

Espectacular incendi en un gratacel de Hong Kong

Twitter

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un gratacel en construcció de la regió semiautònoma de Hong Kong es va incendiar divendres a la matinada en un districte comercial de l’urbs econòmica. Les bastides de bambú de l’immoble, ubicat al districte de Tsim Sha Tsui, es van veure engolides per les flames a les 00.35 h (16.35 GMT de dijous), segons el diari hongkonguès ‘South China Morning Post’.

L’incendi va provocar la caiguda d’objectes al carrer i va ferir dos automobilistes, que van ser immediatament traslladats a centres hospitalaris. A més, va obligar a evacuar més de 100 persones dels edificis residencials, centres comercials i hotels com el Sheraton, ubicats als voltants.

El govern va anunciar que el foc es va extingir en gran part a les 08.30 hora local (00.30 GMT). La policia va informar que sis edificis adjacents, incloent-hi els tres on va tenir lloc l’evacuació, també es van veure afectats per les flames, però es van apagar amb rapidesa.

Notícies relacionades

L’obra és una remodelació de l’antic Mariners Club, la finalització de la qual estava programada per a l’any passat, però la pandèmia va retardar els terminis. El club, per a regatistes de la ciutat i visitants, va obrir les portes el 1967 i va ser demolit el 2018.

Hong Kong s’ha vist afectat per una sèrie de grans incendis en àrees urbanes en els últims mesos. El mes de gener passat hi va haver un incendi en un edifici industrial al districte San Po Kong i els bombers van trigar gairebé 10 hores a controlar-lo.