Artefacte explosiu

La vicepresidenta de Colòmbia denuncia un intent d’assassinat

Márquez ha compartit l’informe policial en el qual queda en evidència que es tractava d’una nova operació per mirar d’acabar amb la seva vida

La vicepresidenta de Colòmbia denuncia un intent d’assassinat

Reuters

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La vicepresidenta de Colòmbia, Francia Márquez, ha confirmat aquest dimarts que el seu equip de seguretat ha localitzat un artefacte amb més de set quilos d’explosiu i que conduïa directament cap a la seva residència particular a la localitat de Suárez, al departament de Cauca.

Segons ha detallat Márquez en el seu perfil oficial de Twitter, on a més ha adjuntat fins a quatre fotografies de l’artefacte, agents de la Direcció Seccional d’Investigació Criminal de la Policia Nacional colombiana (SIJIN) han fet detonar el dispositiu.

Víctima d’insults

Márquez ha compartit l’informe policial en el qual queda en evidència que es tractava d’una nova operació per mirar d’acabar amb la seva vida. «No deixarem de treballar, dia rere dia, fins a aconseguir la pau total que Colòmbia somia i necessita», ha asseverat.

Notícies relacionades

«Per les característiques i ubicació de l’artefacte, personal d’Intel·ligència i Seguretat va concloure que es tracta d’un evident atemptat en contra de la senyora vicepresidenta», diu l’informe compartit per Márquez.

Márquez ha sigut víctima d’insults racistes i altres atacs des que a principis d’agost agafés les regnes de la Vicepresidència de Colòmbia de la mà del president Gustavo Petro.

Temes:

Colòmbia