Londres

Un jove mor després de rebre una punyalada al Carnaval de Notting Hill

  • La policia investiga com va rebre la ferida el mort, que va ser localitzat sota un pas elevat i va perdre la vida ja en un hospital

Un jove mor després de rebre una punyalada al Carnaval de Notting Hill

Victoria Jones/PA Wire/dpa

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 21 anys ha perdut la vida aquest dilluns després de ser apunyalat mentre es trobava al Carnaval de Notting Hill, que celebrava la seva primera edició després de dos anys sense celebracions a conseqüència de la pandèmia de la covid-19.

Notícies relacionades

La Policia Metropolitana de Londres ha detallat en un comunicat que al voltant de les 20.00 hores de dilluns, els oficials es van adonar que hi havia un home ferit amb arma blanca a la carretera Ladbroke Grove, a sota d'un pas elevat. Després de brindar-li al jove auxilis d’emergència fins a l’arribada dels parametges, la Policia va aconseguir treure'l a través de les multituds que recorrien els carrers celebrant el carnaval. Després va ser traslladat en una ambulància cap a un hospital de l’oest de Londres on, malgrat els esforços del personal mèdic, ha sigut declarat mort.

«Lamentablement, dilluns a la nit vam veure una sèrie d'incidents violents i un home de 21 anys va perdre la vida [...] S’està portant a terme una investigació d’assassinat, dirigida per detectius d’homicidis del Comando Especialitzat en Delictes del Ministeri de Defensa», ha detallat la Policia Metropolitana de la capital londinenca.