Trump va comparèixer abans del debat amb dones que acusen Bill Clinton de violació

El magnat va optar per una estratègia d'atac al marit de la seva rival en què després va insistir durant el cara a cara

Compareixença de Trump amb les dones que acusen Bill Clinton de violació. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Només unes quantes hores abans del segon debat televisat davant la seva rival demòcrata, Hillary Clinton, el candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, va comparèixer amb diverses dones que van acusar al seu dia l'expresident nord-americà Bill Clinton d'assetjament sexual.

Trump va comparèixer davant la premsa des de Saint Louis (Missouri), on tindrà lloc el debat, al costat de quatre dones: Juanita Broaddrick, Paula Jones, Kathleen Willey i Kathy Shelton. En la compareixença, transmesa a través de Facebook, se sent com Juanita Broaddrick afirma: "El senyor Trump pot haver dit males paraules, però Bill Clinton em va violar i Hillary Clinton em va amenaçar". Aquestes dones van ser convidades més tard com a públic al debat, al qual també va assistir l'expresident Clinton.

Notícies relacionades

El polèmic magnat buscava fer un cop d'efecte abans d'un debat a què arriba tocat per la divulgació d'un vídeo del 2005 en què se'l sent fer comentaris denigrants sobre les dones amb un llenguatge molt vulgar i ofensiu.

Durant el debat, el magnat es va referir al vídeo assegurant que era "una conversa de vestidors" i que no n'estava orgullós. No obstant, immediatament, va llançar un terrible atac contra l'expresident Bill Clinton, el marit de la candidata. "Però mireu Clinton. Això meu són paraules. El que va fer ell són accions. El que ell ha fet a les dones no ho ha fet ningú en la història de la política d'aquesta nació. Ningú ha sigut tan abusiu contra les dones com ell. I ella va atacar aquestes dones".