El debat més tuitejat de la història

Twitter anuncia que el cara a cara ha generat 17 milions de missatges

Debat EUA

Debat EUA / GARY HE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Aquest segon debat presidencial entre la candidata demòcrata, Hillary Clinton, i el republicà, Donald Trump, ha sigut el cara a cara més tuitejat des de l'aparició d'aquesta xarxa social. Segons Twitter, s'han generat 17 milions de tuits relacionats amb el debat.

D'ells, un 64% tenien a veure amb Trump i un 36% amb Clinton. 

Els tres moments del debat que més comentaris han generat a la xarxa social han sigut els següents: quan Trump ha reconegut que discrepava amb el seu candidat a vicepresident sobre la política a seguir a Síria i s'ha qualificat a si mateix com un cavaller, i quan ha dit que, si ell fos president, Clinton seria a la presó.

Notícies relacionades

No obstant, malgrat estar present en menys tuits, els seguidors de Clinton han augmentat més que els de Trump durant el debat, un detall que molts miren per determinar qui ha generat més adhesions i, per tant, qui ha guanyat el debat. Així, Clinton ha obtingut 25.000 seguidors, mentre que Trump només 16.000.

El missatge escrit per un nord-americà musulmà que deia que volia denunciar "un home que està amenaçant una dona en un escenari a Missouri" ha sigut el més retuitejat durant el debat.