El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Sanitat pública

L’Hospital de Bellvitge obre un centre de simulació per a la formació contínua del personal

  • Compta amb vuit sales de simulació específiques en pacient crític, endoscòpia quirúrgica, endoscòpia no quirúrgica, traumatologia i microcirurgia

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat    baix llobregat    03 03 2012    s170512162515

fcosculluela18512639 hospitalet de llobregat baix llobregat 03 03 2012 s170512162515

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha impulsat el Centre de Simulació Medicoquirúrgica Avançada (SimHUB) per a la formació contínua professional i acadèmica dels treballadors del centre, segons ha informat en un comunicat aquest dimarts. Els professionals sanitaris, tant facultatius com els de formació sanitària especialitzada, així com aquell personal que requereixi formació bàsica sanitària, podran «entrenar-se al nou centre en habilitats tècniques i no tècniques».

Compta amb vuit sales de simulació específiques en pacient crític, endoscòpia quirúrgica, endoscòpia no quirúrgica, traumatologia i microcirurgia; i, a més, es portarà a terme pràctica i formació en cirurgia mínimament invasiva i robòtica.

També disposa de dues sales de simulació clínica, dues sales multifunció i una aula clínica amb capacitat d’entre 20 i 25 assistents, que està dotada d’un sistema audiovisual per veure gravacions de les pràctiques en combinació amb imatges dels simuladors juntament amb les constants vitals.

Notícies relacionades

Amb tallers específics de simulació de consultes de metge, infermeria, fisioteràpia, psicologia, dietètica, podologia i consulta mútua laboral «es potenciaran» les habilitats de comunicació entre professionals i entre professional i pacient, així com la presa de decisions.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO