A NOVA YORK

Irina Shayk se salta el confinament amb l'ex de Heidi Klum

La model russa i ex de Bradley Cooper es posa la mascareta per passejar per Manhattan amb el 'playboy' i marxant Vito Schnabel

Model Irina Shayk attends the WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards at the Museum of Modern Art on Wednesday, Nov. 6, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Model Irina Shayk attends the WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards at the Museum of Modern Art on Wednesday, Nov. 6, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) / Evan Agostini (Evan Agostini/Invision/AP)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Irina Shayk està vivint a Nova York el brot tan fort de coronavirus que ha paralitzat la ciutat. Central Park i Times Square han quedat buits davant de la petició de les autoritats que els ciutadans es quedin a casa.

Un lema que sembla que no ha calat gaire en la model russa, de 34 anys, ja que les últimes fotos publicades d’ella la mostren passejant d’allò més tranquil·la i relaxada per la ciutat amb un nou acompanyant.

El que podria haver substituït Bradley Cooper en el cor de la ‘top model’ no és cap altre que el col·leccionista d’art Vito Schnabel (33). Conegut per la seva relació amb la model Heidi Klum, i amb les actrius Amber Heard i Demi Moore, Vito podria haver retornat la il·lusió en l’amor a l’ex de Cristiano Ronaldo.

Notícies relacionades

Tots dos han sigut fotografiats pel diari britànic ‘Daily Mail’ mentre feien un tomb per la ciutat i se saltaven el confinament que han demanat les autoritats locals. Abillats amb mascaretes, la parella entra al domicili de l’empresari nord-americà a Nova York, un fet que demostra la complicitat que hi ha entre tots dos.

En cas de confirmar-se aquesta relació, els rumors de reconciliació entre Irina i Bradley Cooper quedarien completament descartats. La parella es va separar el juny de l’any passat, però tots dos mantenen una excel·lent relació pel bé de la seva filla Lea.