ENLLAÇ ESPERAT

Belén Esteban: "Em fa il·lusió sortir a l''¡Hola!' vestida de blanc"

La col·laboradora de 'Sálvame', malgrat negar que ho faria, ha firmat amb la veterana revista l'exclusiva de les fotos del seu casament amb Miguel Marcos

ialvarez44553798 05 08 2018 gente belen esteban con su novio miguel marcos in190621144518

ialvarez44553798 05 08 2018 gente belen esteban con su novio miguel marcos in190621144518

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Ja arriba el gran dia per a Belén Esteban: el casament amb el seu nòvio Miguel Marcos, dissabte, 22, de la qual té la seva exclusiva la revista ‘¡Hola!’, malgrat que la col·laboradora de ‘Sálvame’ havia jurat i perjurat que mai la firmaria. Fins i tot els seus companys del programa es van quedar atònits (tot i que algun ja ho havia vaticinat) a l’assabentar-se'n. "Em feia il·lusió sortir a l’'¡Hola!' vestida de blanc". Així va justificar la seva decisió la ‘Princesa del Poble’, que, com a Pilar Rubio i Sergio Ramos, ha prohibit els telèfons mòbils.

Dels detalls del casament poc se’n sap, i fins i tot els tertulians de ‘Sálvame’, acostumats a rebentar secrets, diuen desconèixer-los. Només que el lloc elegit és una finca envoltada de muntanyes i turons a la qual s’accedeix per un pontarró sobre un riu, La Vega del Henares, a Alcalá de Henares, a la qual s’han convocat els 300 convidats (dels quals 10 són testimonis). Després de la cerimònia civil, se servirà un menú que rondarà els 150 i 200 euros per persona i que sembla que serà generós. "Belén ens ha dit que mengem i beguem com a porcs", va revelar Lydia Lozano a ‘Chance’. També hi haurà actuacions, però se’n desconeixen els artistes.

Convidats i vestit

Notícies relacionades

Entre els convidats hi ha alguns dels companys de la nòvia: Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera, Terelu Campos (a més de la seva germana, Carmen Borrego; la seva mare, María Teresa Campos amb el seu inseparable Bigote Arrocet), Kiko Hernández, Mila Ximénez i Lydia Lozano. Com era d’esperar, Antonio Tejada i Gustavo González no han rebut la invitació, firmada per A Cero, de Joaquín Torres. Una escultura d’acer gravada amb les inicials de Belén i Miguel, un cor i un emotiu text: "La vida no es mesura per les vegades que repires, sinó pels moments que et deixen sense alè".

El padrí serà Raúl Prieto, exidirector de ‘Sálvame’ i oficiaran com a testimonis María Patiño, Antonio Rossi i Gema López, entre d’altres. També estan convidats Mario Vaquerizo i Brays Efe ('Paquita Salas'). Un altre dels secrets més ben guardats, com no podia ser de cap altra manera, és el vestit de la nòvia. Més ben dit els vestits, que en seran dos i han anat directament a la finca. "Ja tinc el vestit de nòvia com jo vull", ha sentenciat la princesa del poble, que en el seu casament amb Fran Álvarez, el 2008, va lluir una creació d’El Corte Inglés. Jorge Javier Vázquez, que n’ha vist un, diu que és molt bonic. I només ha revelat que “és blanc”.