UN LABRADOR DE 2 ANYS

Amazon indemnitza Liz Hurley després de l'atropellament del seu gos

L'actriu britànica ha rebut 2.250 euros per les despeses en veterinari per salvar la seva mascota

lizhector

lizhector

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Liz Hurley ha rebut una indemnització d’Amazon després que ella denunciés que un conductor de repartiment de la companyia havia atropellat el seu gos, segons ha explicat la germana de l’actriu britànica.

L’Hector, el gos llaurador de 2 anysde Hurley, va patir un col·lapse al pulmó i una fractura en una pota després de l’atropellament, ocorregut el desembre passat a la finca de Herefordshire de l’actriu.

Notícies relacionades

Katie Hurley ha explicat al ‘Mail on Sunday’ que la seva germana va quedar "absolutament devastada" després de l’accident, i que va témer per la vida de l’animal de companyia. Però "afortunadament el veterinari li va salvar la vida, cosa que va ser un miracle", relata en el mateix dominical. "Gairebé mor per culpa de la conducció temerària d’aquell home", recorda la germana de l’ex del també actor Hugh Grant i del milionari d’origen hindú Arun Nayar.

Pagament ràpid

Liz va demanar a Amazon que pagués les despeses del veterinari –segons els informes, 2.000 lliures (2.251 euros)–, però en un primer moment la companyia s’hi va negar. Llavors, l’actriu de ‘Remando al viento’, ‘Sansón y Dalila’ i la trilogiad’Austin Powers i, també, rostre d’Estée Lauder va amenaçar d’emprendre accions legals. Però no va arribar als tribunals, ja que es va acordar un pagament "bastant ràpid".

Temes:

Gossos Amazon