MUNICIPALS 2019

Albert Massana, candidat d'ERC a l'alcaldia de Gavà

L'alcaldable preveu elaborar una llista "transversal, paritària i formada per persones implicades i compromeses amb la ciutat"

notis-2006

notis-2006

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Albert Massana i Gràcia serà el cap de llista d’ERC-Gavà en les eleccions municipals del 2019. Així ho van decidir per unanimitat els militants i amics de la Secció Local, reunits dimecres passat en una assemblea extraordinària.

Massana, que des de l’inici de l’actual mandat és regidor electe i portaveu del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Gavà, inicia ara el procésd’elaboració de la llista.

Segons l’alcaldable, un dels principals criteris que el guiarà serà el de la igualtat de gènere, mitjançant la confecció d’una “candidatura cremallera” integrada de manera paritària per dones i homes.

Massana assegura a més que, com sempre, la llista d’Esquerra serà molt transversal i procurarà representar les diferents sensibilitats de la ciutadania amb la inclusió d’independents procedents del món associatiu local i de la societat civil gavanenca en general.

“Estem oberts a compartir el nostre projecte des de la pluralitat i la diversitat que caracteritza la societat de Gavà i de la qual ens sentim molt orgullosos”, va declarar el candidat després de la seva elecció.

Va afegir a més que l’“objectiu és fer una llista formada per persones amb experiència, implicades i compromeses amb la ciutat” i es va mostrar obert a arribar a acords amb “espais ideològics veïns, amb els quals compartim bona part del nostre model de ciutat, bé perquè s’integrin a la candidatura d’ERC o per establir ponts de col·laboració postelectoral”.

Notícies relacionades

Albert Massana, nascut a Sallent (Bages), és llicenciat en Ciències Econòmiques i màster en Hisenda Pública. Treballa com a inspector de la companyia d’aigües i és membre de Los Verdes. Va ser a més portaveu de la coordinadora Salvem El Calamot fins al 2011 i secretari de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Gavà des del 2012 fins al 2015.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA