Aquesta matinada

Mor una dona després d’estimbar-se el cotxe a la C-16 de Puig-reig, al Berguedà

Mor una dona després d’estimbar-se el cotxe a la C-16 de Puig-reig, al Berguedà
1
Es llegeix en minuts
EFE

Una dona ha mort després d’estimbar-se el cotxe a la C-16 a Puig-reig (Berguedà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 05.26 hores de la matinada d’aquest diumenge en el quilòmetre 80 de la C-16, entre les colònies tèxtils de Cal Pons i Cal Marçal. Per causes que encara s’estan investigant, un turisme amb tres ocupants va sortir de la via, va caure per un terraplè de sis metres i va quedar abocat en un camí secundari.

Notícies relacionades

A causa de l’accident, va morir la passatgera posterior del vehicle. El conductor i la passatgera davantera van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital de Berga i a l’hospital Althaia de Manresa, respectivament. De moment no ha transcendit més informació sobre l’estat d’aquestes persones implicades en el succés.

Arran d’aquest accident, es van activar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat –que van efectuar tasques d’excarceració–, i tres unitats i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 129 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Temes:

Accident Gavà