SELECCIÓ ESTEL·LAR
Els 5 restaurants de Barcelona favorits de Martín Berasategui
Martín Berasategui, que apadrina i participa a Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, tria els seus establiments favorits

berasategui /
Martín Berasategui apadrina el festival gastronòmic Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets, en què 13 restaurants oferiran tota mena d’experiències gastronòmiques del 14 al 24 de març. El xef basc, enamorat de Barcelona, tria els seus 5 restaurants favorits. "Tots els seus xefs tenen un enorme talent natural", avisa.
Disfrutar
Disfrutar“D’aquest restaurant (Villarroel, 163) m’agrada tot. Eduard Xatruch, Mateu Casañas i Oriol Castro van en coet estratosfèric. Estan fent història. Són grans entre els grans. No s’hi pot destacar un plat, sinó tots. Tot el que toquen enamoren el paladar i el cor. S’han guanyat l’estima de tothom”.
Tickets
Tickets“Saviesa, tècnica, bon gust, meticulositat... Albert Adrià és un Papa de la cuina. En aquest restaurant (Paral·lel, 164) demostra que és un xef capaç de fer dríblings, filigranes i cops de taló que creen afició per la gastronomia. Sempre deixa un record inesborrable".
Àbac
Àbac"Jordi Cruz és un xef doctoral, intel·ligent, molt generós i entranyable, amb una línia d’avantguarda i investigació molt clara; sap el que fa, i ho fa molt bé. Un xef excel·lent, un professional com una casa que té la tenacitat dels elegits. Un restaurant (avinguda del Tibidabo, 1) que et contagia i t’il·lusiona en cada cullerada. Et genera emocions diferents, té capacitat per sorprendre: un sabor t’obre la porta a un altre sabor".
Taktika Berri
Notícies relacionadesTaktika Berri“Conec Julián Fernández des que era petit. Té a veure amb els meus orígens, el vaig conèixer a Sant Sebastià. Són més que cuiners, pertanyen als meus primers anys en la vida i a la cuina. Em toca la fibra. És un restaurant (València, 169) fresc i amb caràcter, sense concessions a la galeria, que no renuncia a la qualitat. ¿Què en destacaria? Les cloïsses, els xipirons, la triperia, la carn, les verdures, els llegums, els bolets de temporada... Segueixen com sempre".
Topik
Topik"Adelf Morales va ser alumne meu. És un inconformista, un innovador. Cada detall amaga molt de saber fer i esforç, amb rigor intel·lectual, amb molta meticulositat i originalitat. És un xef jove de talla mundial. Quan vaig al restaurant (València, 199), em fascinen les seves combinacions que surten del que és habitual, el joc de gustos àcids i amargs. Et fa vibrar".
Barcelona Restaurant Restaurants Barcelona Cuiners Estrelles Michelin Gastronomia On menjar avui
- Cas excepcional Alegria per als conductors a Espanya: no hauran de passar la ITV a partir de 2025 si el seu cotxe està en aquesta llista
- Descobriment Científics de Barcelona i Sichuan reverteixen l’Alzheimer en ratolins després de tres injeccions de nanopartícules: "En una hora s’han començat a veure resultats"
- Avís de l’Aemet L’arribada d’Alice, la primera gran dana de la tardor, posa en avís tot el Mediterrani per risc de pluges torrencials i inundacions
- Una dècada en obres La Generalitat estudia com accelerar el desdoblament de l’R3 de Rodalies
- Sector bancari El BBVA afirma que «no és acceptable» que el Sabadell asseguri que una segona opa podria ser a un preu superior
- Aquest és el sector que cobra més diners de la jubilació: 2.905,43 euros cada mes de la Seguretat Social
- Futbol Jordi Alba anuncia la seva retirada del futbol
- Debat de política general Salvador Illa promet 214.000 pisos més a Catalunya amb una reserva d'entre el 40% i el 50% d'habitatge protegit
- Sequera El Priorat no descarta recuperar el sistema de cisternes per a poder proveir-se d'aigua si no plou aquesta tardor
- Salut mental i audiovisual El festival de curtmetratges PSICURT celebra 10 anys reivindicant el poder del cine per parlar de salut mental