DEL SOFÀ AL GIMNÀS

Perd 35 quilos, el seu marit es divorcia d'ella i ara causa furor a la xarxa

Angela Crickmore, una brasilera establerta a Londres, s'ha convertit en la reina del 'body transformation'

 

  / INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts

Fins fa uns mesos era una mare amb sobrepès i avui és una bloguera que mostra les bondats del culturisme a les xarxes socials (té la seva pròpia web de 'body transformation'). Angela Crickmore, una brasilera de 36 anys establerta al Regne Unit, ha passat dels 82 als 47 quilos en tan sols vuit mesos, a base de dieta estricta i molt exercici.

La mateixa dona ha explicat la seva història de canvi radical al tabloide 'The Sun' i explica que la seva família no ha sigut capaç d'adaptar-se al canvi d'estil de vida. Després de nou anys de matrimoni i un fill en comú, Angela es va plantar i els va dir als seus que havien de cuinar-se ells els seus plats (si no volien menjar sa com ella). El seu marit, enfadat davant tant canvi, li va confessar que li semblava més atractiva abans, quan era "més rodoneta". Tant ell com el seu fill van acabar marxant.

ADÉU A LA VIDA POC SALUDABLE

Angela es va plantar i va decidir deixar enrere el seu poc saludable estil de vida: de la feina a casa i, allà, hores i hores veient la televisió. Malgrat que el seu marit la veia "bonica" així com estava, la pressió dels amics i alguns familiars la van fer sentir "acomplexada", així que, seguint l'exemple d'un conegut, es va animar a perdre pes. El que havia guanyat a l'anar a viure a Londres, ja que la dona diu que quan vivia al Brasil estava en bona forma.

Primer va començar amb llargues caminades (el seu marit la portava en cotxe al parc, la deixava allà i després tornava a recollir-la), també va pensar a fer-se un 'bypass' gàstric, i després va començar una dieta que consistia a menjar cada tres hores (una alarma al seu mòbil l'avisava perquè no se saltés cap àpat). Va canviar els hidrats de carboni i els sucres per carns magres, vegetals, fruita seca i greix vegetal. A mesura que anava perdent pes també va anar perdent la vergonya per posar-se a fer exercici i apuntar-se a un gimnàs.

50.000 SEGUIDORS A INSTAGRAM

Notícies relacionades

Va ser allà on va conèixer el món del culturisme. Avui, té la seva pròpia web que promociona a través del seu compte d'Instagram (amb 50.000 seguidors). 

Malgrat el seu canvi radical, al seu Facebook adverteix que cadascú s'ha de sentir bé tal com és: "És bo no ser perfecte, és bo no tenir abdominals, és bo tenir estries o cel·lulitis, és bo no tenir les pestanyes postisses... ¡És bo ser tu mateixa, simplement, de la manera que ets, sense deixar que els altres determinin com has de ser!".