ADAPTATS A LES NOVES MODES

El pes i l'edat ja no importen per a 'Sports Illustrated'

La revista inclou una model de talla 44 i una altra de 56 anys en la seva famosa edició de banyadors

Ashley Graham, la model talla 44 de ’Sports Illustrated’. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Sports Illustrated', que té fama mundial per la seva l'edició de febrer, dedicada a banyadors biquinis, i, de fet, ha llançat models com Elle MacPherson o Judith Mascó, ha decidit prendre un bany de realitat i incloure una model de talla gran i una de 56 anys. El pes i l'edat ja no importen tant en una publicació que fins ara elegia models joves i primes.

En el seu anunci promocional, les noves models de 'Sports Illustrated' ja deixen clar que dones com elles també són sexis. Una és la 'top' Ashley Graham, de 28 anys i amb una talla 44. Al seu compte d'Instagram, Graham, que és una activista de la campanya 'Plus is equal', que advoca perquè en el món de la moda hi hagi més representació de dones de talla gran, dóna les gràcies a la revista i a tots aquells que "defensen les corbes". "És oficial. Sóc model de 'Sports Illustrated", anuncia emocionada.

Notícies relacionades

L'altra model és Nicola Griffin, de 56 anys. Lluint un biquini daurat, és la model de més edat que ha posat en l'edició de bany de la revista.

Últimament, mitjans i empreses s'estan obrint a altres cànons de bellesa que s'allunyen de les models desnerides que apareixen a les passarel·les. En són exemples recents la nova versió de la nina Barbie, amb corbes, o l'últim calendari Pirelli, en què Annie Leivobitz retratava dones d'èxit, al marge de la seva edat o el seu físic.