El Palma Futsal tritura al Barça (1-5) en la final de la Champions

Los jugadores del Palma Futsal celebra el triunfo sobre el Barça en la final de la Champions de fútbol sala.

Los jugadores del Palma Futsal celebra el triunfo sobre el Barça en la final de la Champions de fútbol sala. / RFEF

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Palma Futsal va revalidar el seu títol de campió de Champions al tombar el Barça en la final disputada a Erevan, la capital d’Armènia (1-5). Si l’equip blaugrana es va sentir favorit, els mallorquins els ho van treure del cap amb una actuació sòbria, desfermada en el tram final. Quan els barcelonistes buscaven l’empat, el campió va respondre amb una sèrie de contraatacs que li van permetre alçar el títol per segon any consecutiu.

Notícies relacionades

L’equip que dirigeix Antonio Vadillo va saber patir quan el Barça més va pressionar. Mamadou Touré va acumular les millors ocasions blaugrana a la recerca de la remuntada. Però el Palma va contrarestar i va privar el Barça de guanyar la seva cinquena Copa d’Europa. El Palma no va arribar com a favorit a la final four, però la seva resiliència i intensitat li van permetre trencar els pronòstics.

El Palma Futsal es va col·locar 1-2 a set segons del descans malgrat que els blaugrana van merèixer agafar avantatge. Obligat a la reacció, el Barça va assumir el protagonisme en la represa i se’n va anar a buscar l’empat, però el Palma va exhibir la defensa numantina que ja el va portar al títol l’any passat.