El partit del Bernabéu

El Girona persegueix la proesa contra un Madrid sense Benzema

  • L’equip blanc, que aquesta setmana va patir la primera derrota del curs, rep aquest diumenge el conjunt català, que només ha sumat 2 dels últims 18 punts.

El Girona persegueix la proesa contra un Madrid sense Benzema

Real Madrid

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mai sol ser bona cosa enfrontar-se amb un gran després d’una derrota. Un Madrid ferit sempre pot ser més perillós i això és el que li espera al Girona aquest diumenge al Bernabéu. L’equip blanc va patir aquesta setmana a Alemanya el primer fiasco de la temporada després de 14 triomfs i 2 empats, la segona millor arrencada de la seva història. Els jugadors de Míchel, en zona de descens, buscaran la proesa després de sis jornades sense guanyar i només 2 punts sumats dels últims 18.

La tensió competitiva del Madrid es va rebaixar en la Lliga de Campions, ja classificat per als vuitens de final, i ho va pagar contra un rival com el Leipzig, que li va donar el primer avís. Una derrota el dia que podia perdre, però un toc d’atenció sobre què es pot trobar si rebaixa la intensitat. Carlo Ancelotti va reservar jugadors a Alemanya i va apostar per rotacions que no van funcionar. 

Rodrygo, amb cotó fluix

Per aquest diumenge només té confirmada l’absència de Benzema. Les proves van confirmar que no té cap lesió, però les seves sensacions no són bones. Continua la fatiga muscular. Rodrygo, mentrestant, no es va entrenar ahir per una indisposició que el va fer passar una mala nit, però el tècnic creu que hi podrà comptar. Valverde i Modric tornaran a l’onze. «L’equip està centrat, hi ha un Mundial a prop, però els jugadors no en parlen. No veig una baixa mentalitat en aquest cas, serà el Madrid de sempre, el que no es rendeix. Serà igual en aquests partits», va assenyalar el preparador italià.

Malgrat la seva magnitud, el conjunt blanc desperta records preciosos a Montilivi: els catalans van derrotar dues vegades el Madrid en les seves anteriors aventures a Primera: 2-1 el 2017, fa just cinc anys, i 1-2 en el seu últim duel, el 2019, amb gols de Cristhian Stuani i Portu.

Fragilitat gironina

Notícies relacionades

L’equip de Míchel Sánchez, que només ha sumat un punt fora de casa, no guanya des que el 9 de setembre va superar el Valladolid (2-1). En els últims sis partits ha encaixat 14 gols. Alleujar aquesta sensació de fragilitat ha de ser un dels objectius, però Míchel manté el seu discurs ambiciós.

«Volem ser sempre un equip protagonista, també al Bernabéu», va proclamar el tècnic. «No firmo l’empat. Hem preparat el partit per guanyar. Vull que la nostra mentalitat continuï sent la mateixa. Jugar aquests partits és un privilegi que ens vam guanyar l’any passat», va acabar dient.