DIFERENT VARA DE MESURAR

La premsa madridista encobreix Cristiano Ronaldo després d'ajusticiar Messi

Ni 'Marca' ni 'As' parlen a la portada del presumpte frau fiscal del crac del Madrid, a diferència del que van fer amb el geni del Barça

portadasmarca

portadasmarca

1
Es llegeix en minuts

¿Com recullen les portades de la premsa madridista la notícia del presumpte frau fiscal de Cristiano Ronaldo? De cap manera. Ni el 'Marca' ni l''As' consideren que l'escàndol perquè el davanter del Madrid hagués ocultat suposadament 150 milions d'euros en empreses de les Illes Verges Britàniques mereixi espai a les seves primeres planes. ¿Preval la presumpció d'innocència? En altres casos no va ser així.

Portades de l''As' d'avui, 3 de desembre del 2016, i del 13 de juny del 2013.

El 12 de juny del 2013 va transcendir que Hisenda acusava Leo Messi de defraudar 4,1 milions d'euros al fisc. L'endemà, la premsa madridista no va dubtar a assenyalar el crac argentí a les portades. El 'Marca' ho va convertir en l'argument principal (amb el titular "Un símbol sota sospita") i l''As' també hi va trobar un espai destacat amb un enunciat menys interpretatiu ("La fiscalia acusa Messi de defraudar quatre milions d'euros"). En canvi, del 'cas Cristiano Ronaldo', ni paraula.