SEMIFINALS DE LA CHAMPIONS

Guardiola: "Sóc més optimista que abans, a Munic atacarem"

Guardiola elogia el Madrid, al qual considera "el millor equip del món al contraatac"

Pep Guardiola i Carlo Ancelotti s’abracen abans de començar l’anada de la semifinal de la Champions al Bernabéu.

Pep Guardiola i Carlo Ancelotti s’abracen abans de començar l’anada de la semifinal de la Champions al Bernabéu. / AGUSTÍN CATALÁN

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / Madrid

"Durant el partit ja he vist que ens faltava una mica més d'arribada. És, sobretot, buscar l'equilibri. Però ara sóc més optimista que abans del partit, a Munic atacarem. Allà generarem més ocasions de gol, però ells també ho faran". Després de l'anada de la semifinals de la Champions, que ha acabat amb victòria del Madrid (1-0)Pep Guardiola, l'entrenador del Bayern Munic, ha indicat que "no volia que en els primers 45 minuts es perdés l'eliminatòria", per això el seu gran objectiu era evitar l'intercanvi de cops amb el rival.

Notícies relacionades

"Històricament, el Madrid ha sigut un equip de contraatac. Té espera, és un conjunt molt sòlid. Es queden despenjats els seus davanters i et fan contres. Són els millors del món al contraatac", ha argumentat el tècnic del Bayern, el vigent campió d'Europa. "Felicitats al Madrid pel triomf, queda un altre partit i a veure com va. Amb la nostra gent ho intentarem. Com més vertical ets, més vertical és el contrari. I aquí, són millors. Aquí, el Madrid és millor", ha prosseguit sense deixar d'elogiar la plantilla de Carlo Ancelotti.

Malgrat perdre aquest primer xoc, també ha tingut elogis per als seus jugadors. "Els he demanat que fossin grans i futbolistes de debò, que anessin per la pilota en un estadi com el Bernabéu. I més orgullós no en puc estar", ha dit l'exentrenador blaugrana. "Ells tenen molt bona defensa, són atletes, tenen molt bones cames. Sé que difícil que és venir aquí, la gran majoria s'espanta, però si una cosa ha tingut el meu equip és que no s'ha espantat. Em quedo amb això i intentarem donar-hi la volta a Munic", ha finalitzat, pensant ja en la tornada del pròxim dimarts.