LA REACCIÓ DEL MADRID

Mourinho se suma al condol per Preciado

El tècnic portuguès escriu una carta en honor a qui va ser tècnic de l'Sporting

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Madrid

José Mourinhotambé s'ha sumat a la llarga llista d'esportistes que han expressat el seu condol per la mort deManolo Preciado. L'entrenador delReial Madrid va mantenir una polèmica amb el seu col·lega poc després d'arribar a la Lliga espanyola quan va qüestionar una alineació de l'Sporting en un partit davant el Barça. El clima de tensió va continuar en la visita del Madrid a Gijón i no es va dissipar fins a aquest mateix any, quan Preciado va visitar la ciutat esportiva blanca.

Notícies relacionades

"Preciado tenia tot allò que m'agrada de les persones i dels esportistes: caràcter, transparència i valor per lluitar contra els cops, que van ser cruelment durs en el seu cas", explica Mourinhoen unes declaracions a la web del Reial Madrid. Sota el títolCarta de Mourinho, l'entrenador del Madrid explica:  

"No sóc ningú per pretendre exalçar la vida de Manuel Preciado, que s'ha partit en mil trossos avui. Però com a col·lega i home de futbol desitjo en aquest duríssim moment enviar el meu humil missatge de dolor a tots els seus, a la seva família, a la seva gent de l'Sporting, del Racing, del Llevant i del Vila-real, club al qual segur que hauria rescatatde la Segona Divisió; a tots els equips en què va deixar la seva empremta. Manolo va ser sempre un rival digne, al qual vaig descobrir bé quan es va acostar a visitar-nos, el mes de març passat, a la Ciudad Real Madrid, a Valdebebas. Ell tenia tot allò que m'agrada de les persones i dels esportistes: caràcter, transparència i valor per lluitar contra els cops, que van ser cruelment durs en el seu cas. Ens ha deixat una figura del futbol i sobretot una persona molt especial. Tot el meu ànim i suport per als que el van apreciar de cor. El meu record per ell serà sentit i permanent".