PRÈVIA DEL GRAN PREMI DEL JAPÓ

Raikkonen: "Si el meu company en el futur fos Alonso, no canviaria res"

1
Es llegeix en minuts
EFE / GOTEMBA (JAPÓ)

Kimi Raikkonen ha declarat avui que si el seu company en el futur fos Fernando Alonso, no canviaria res per a ell: "No canviaria res per a mi. No espero que passi, en qualsevol cas mai he estat en una posició per dir qui vull que sigui el meu company d'equip.

Realment no em preocupa gaire qui sigui. No crec que la meva vida canviés gaire", ha contestat el pilot de Ferrari en la roda de premsa prèvia als entrenaments del Gran Premi de F-1 del Japó

Sobre l'ambient que es respira a Ferrari i en el del seu anterior equip, McLaren, ha assenyalat: "Aquí hi ha molt bon ambient i no puc dir quin hi ha a McLaren, perquè no el conec.

Aliè al duel d'Alonso i Hamilton

Estic content de com van les coses aquí, hem tingut alguns problemes de fiabilitat, però desgraciadament això forma part de les carreres i ens han costat molts punts, però tenim una petita possibilitat d'aconseguir el mundial i ho intentarem", ha comentat.

Notícies relacionades

Raikkonen ha eludit entrar en la polèmica del duel que van mantenir Alonso i Lewis Hamilton en la sortida del Gran Premi de Bèlgica: "No ho sé, no té res a veure amb nosaltres. Vaig veure el que els va passar, però realment no va passar res, són coses de les carreres, tots dos van sortir de la pista a molta velocitat, però no va passar res".

Sobre si el circuit de Monte Fuji podia ser favorable als Ferrari ha dit: "Ho acabo de saber ara; he donat un parell de voltes. Sincerament no ho sé, demà sabrem més coses i veurem què és capaç de fer cada cotxe, perquè hi pot haver sorpreses".