Victòria de Raikkonen, i Alonso, tercer, li resta un altre punt a Hamilton

El pilot espanyol queda només a dos punts del seu company d'escuderia

1
EFE / SPA

El finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) s'ha imposat al Gran Premi de Bèlgica, catorzena prova del Mundial de fórmula u, disputada al circuit de Spa-Francorchamps. L'espanyol Fernando Alonso (McLaren-Mercedes), que ha quedat en tercera posició, resta un altre punt al líder del Mundial, el seu company el britànic Lewis Hamilton.

Tercera victòria consecutiva

Amb aquesta victòria, Raikkonen, que ha sortit des de la pole, ha aconseguit el seu tercer triomf consecutiu en aquest gran premi, en què també es va imposar el 2004 i el 2005 (l'any passat no es va disputar). És, a més, el tretzè triomf de la seva carrera en la fórmula u i el quart d'aquesta temporada.

El finlandès ha flanquejat la meta davant del seu company d'equip el brasiler Felipe Massa. Amb aquest triomf, els dos pilots firmen el tercer doblet de Ferrari d'aquesta temporada, després dels aconseguits a França i Turquia.

Classificació del Mundial

Després d'aquest gran premi, i falta de tres per al final (el Japó, la Xina i el Brasil), Lewis Hamilton, quart avui, segueix liderant el Campionat del Món de pilots, encara que ara amb dos punts d'avantatge sobre Alonso, 13 sobre Raikkonen i 20 respecte a Massa.

La pròxima prova serà el Gran Premi del Japó, que es disputarà el 30 de setembre al circuit mont Fuji.