Dia de les Dones

8-M a Esplugues: una vintena d’activitats per sensibilitzar i reivindicar la causa

  • DIRECTE | 8-M: últimes notícies sobre els actes i manifestacions per al Dia de la Dona a Barcelona i Catalunya

8-M a Esplugues: una vintena d’activitats per sensibilitzar i reivindicar la causa

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vintena d’activitats, entre tallers, xerrades i espectacles, formen el programa del Mes de les Dones 2023 a Esplugues (Baix Llobregat), organitzat per l’Ajuntament i les associacions de dones de la Plana, el Gall i can Vidalet per reivindicar el paper de les dones en la societat.

Un dels actes centrals serà el Sopar de les Dones, que torna a celebrar-se al CEM les Moreres després de dos anys de no fer-se per la pandèmia. Un esdeveniment, que tindrà lloc divendres 10, que té l’objectiu de reunir centenars de dones i que tindrà com a preàmbul l’actuació de la cantant canària Nia, guanyadora del concurs televisiu Operación Triunfo del 2020.

En la programació també destaca la representació de la peça de teatre documental ‘Dona veu’, dirigit per Queralt Riera (dijous 9, al Casal Robert Brillas), que recull la mirada de dones del municipi.

Notícies relacionades

Entre altres activitats, destaquen unes conferències sobre la repressió franquista i la situació de les dones a l’Iran, diversos tallers i la presentació del primer Premi d’Investigació Teresa Jansana, sobre dones espluguines de tots els temps, completen la programació.

Més notícies del Baix Llobregat a l’edició local d’EL PERIÓDICO