Seguretat ciutadana

Esplugues presenta les noves incorporacions al cos de la Policia Local i demana més agents de Mossos

Esplugues presenta les noves incorporacions al cos de la Policia Local i demana més agents de Mossos

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues ha presentat els nous agents que s’acaben d’incorporar al cos, així com els que han promocionat de categoria. Es tracta de cinc incorporacions, tres agents amb la categoria de caporal, un nou sergent i un subinspector més.

Durant l’acte, que ha tingut lloc aquest dimecres a la rambla Mare de Déu de la Mercè del barri de Can Vidalet, l’alcaldessa, Pilar Díaz, ha descrit la Policia Local d’Esplugues com un cos «a peu de carrer i al servei de la ciutadania». «El nostre model de policia comunitària –ha afegit la líder socialista– es fonamenta a posar en el centre de l’acció les veïnes i els veïns».

També ha recordat que «dins d’aquest model de seguretat també integrem el suport de les noves tecnologies, per a aquesta festa major passada ja vam tenir disponible un dron de seguretat» i que a finals d’any està previst que comencin les obres de la nova seu de la Policia Local, al barri de Montesa.

Notícies relacionades

L’alcaldessa també ha reivindicat l’arribada de més agents de Mossos d’Esquadra a la comissaria d’Esplugues, que també dona servei a Sant Just Desvern. «Celebrem les incorporacions recents que s’han produït, però són insuficients», ha declarat Díaz.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues