Succés

Mor un treballador després d’un accident a les obres de la històrica fàbrica Montesa d’Esplugues

Un home, de 60 anys, ha mort quan s’ha precipitat d’un edifici en construcció en què treballava

La zona de la històrica fàbrica Montesa a Esplugues es transforma en un hospital que obrirà el 2025

Mor un treballador després d’un accident a les obres de la històrica fàbrica Montesa d’Esplugues

Cedida por Paco Belinchón

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

Un home ha mort aquest dilluns 4 de setembre després de caure en una de les obres d’un edifici en construcció en què treballava als terrenys ocupats històricament per la fàbrica Montesa i l’equip de futbol ‘Rayo Amarillo’, una zona ubicada al sud d’Esplugues de Llobregat i prop dels límits municipals amb Cornellà i l’Hospitalet. Segons han donat a conèixer els Mossos d’Esquadra, es tracta d’un home de 60 anys.

L’Ajuntament d’Esplugues ha emès un comunicat en què lamenta la mort del treballador en un accident laboral, que s’ha produït en el transcurs de les obres, que un dels promotors privats està desenvolupant a l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) Montesa. «El consistori trasllada el seu condol a la família i amistats de la víctima», remarquen des de l’Ajuntament d’Esplugues.

Segons relaten diferents fonts, l’home s’ha precipitat i ha quedat en una zona de difícil accés, de manera que ha sigut necessària la intervenció dels Bombers de la Generalitat per poder arribar fins a ell. Tot i que des del primer moment tot apuntava a un desenllaç fatal, els cossos de seguretat han trigat hores a confirmar-lo, ateses les dificultats per poder arribar fins al cos de l’accidentat, que ha caigut per un pou en construcció.

Des de Bombers expliquen que han rebut l’avís cap a les 10.30 h i que han mobilitzat un total de cinc dotacions, incloent-hi un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE).

A més dels Bombers, també han acudit al lloc dels fets unitats dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local d’Esplugues i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb tot, des de l’Ajuntament assenyalen que el SEM ha intentat reanimar l’operari, però que no ha tingut èxit.

Notícies relacionades

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han assenyalat també en un comunicat que posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues de Llobregat a EL PERIÓDICO d’Esplugues