Cultura

El festival Dansa Metropolitana inclourà set espectacles a Esplugues

La programació d’aquest any inclou més de 330 activitats en 100 espais diferents dels 12 municipis

El festival Dansa Metropolitana inclourà set espectacles a Esplugues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El festival Dansa Metropolitana, que tindrà lloc del 9 al 26 de març a Badalona, Barcelona, Cornellà, el Prat, Esplugues, Granollers, Hospitalet, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans, arriba a la sisena edició consolidada com un projecte referent de dansa a l’Estat, amb l’objectiu de «democratitzar aquest art escènic i fer-lo accessible a tota la ciutadania, i recolzar el teixit local».

Notícies relacionades

La programació d’aquest any inclou més de 330 activitats en 100 espais diferents dels 12 municipis. A Esplugues (Baix Llobregat) s’han programat set espectacles gratuïts, en cinc sessions i espais diferents:

  • El dissabte 11 de març, a les 12.00 hores, a l’Espai Baronda tindrà lloc ‘Habitació 444: Aquí’, de Lorena Nogal amb Hotel Col·lectiu Escènic.

  • Dissabte 18 de març, a les 12.00 hores, al parc Pou d’en Felix serà l’espectacle ‘Rojo Rojo Verde’, de Col·lectiu Blanquet, i ‘Per Se’ d’Esa Gente.

  • Diumenge 19, a les 18.30 h, al parc Pou d’en Fèlix toca el torn de ‘L’atapeïda’ d’Esberlar.

  • Diumenge 25 a les 12.00 hores a la plaça de Catalunya tindrà lloc ‘OtraDanza’ de La Banda.

  • I per acabar, el diumenge 26, a les 12.00 hores, a la rambla Verge de la Mercè serà el torn dels espectacles ‘Orempodiz’ d’Ertza i ‘Baktana’ de Lazuz Company.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO