LGTBI

Esplugues aprova el nou Pla Municipal per a la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere 2023-2026

El pla es vertebra en diferents eixos estratègics i 68 accions, amb els objectius d’incorporar la perspectiva de la diversitat en les diferents àrees de la política

Esplugues aprova el nou Pla Municipal per a la Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere 2023-2026

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’últim ple municipal de febrer d’Esplugues (Baix Llobregat) ha aprovat el nou Pla Municipal Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere 2023-2026. Aquest pla, que consta de 60 pàgines, té l’objectiu de promoure el respecte per la diversitat i erradicar la LGTBI-fòbia per tal de «fomentar la igualtat, la justícia i la llibertat».

El pla es vertebra en diferents eixos estratègics i 68 accions, amb els objectius d’incorporar la perspectiva de la diversitat en les diferents àrees de la política i acompanyar i apoderar les persones del col·lectiu LGTBI i visibilitzar la lluita contra la LGTBI-fòbia. El pla està dissenyat amb una perspectiva interseccional amb l’objectiu d’incloure i treballar en totes les àrees del consistori local i de la ciutadania.

Notícies relacionades

La presentació del pla a la ciutadania es farà dimecres vinent 22 de febrer a les 18 hores al Saló de Plens, on es detallaran les mesures que es realitzaran.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO