9 de febrer

El nou Mercat Municipal d’Esplugues obre les portes aquest febrer

L’edifici disposa de quatre plantes, que es destinaran a la botiga del supermercat Lidl ja oberta, les parades tradicionals, planta logística de càrrega i descàrrega i aparcament

El nou Mercat Municipal d’Esplugues obre les portes aquest febrer

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El nou Mercat Municipal de Can Vidalet d’Esplugues (Baix Llobregat) obrirà les portes aquest 9 de febrer, després que el cap de setmana passat hagi començat el trasllat dels paradistes ubicats a les instal·lacions provisionals de la plaça de la Bòbila.

Amb l’edifici a punt des de fa temps, la previsió era que les noves instal·lacions haguessin obert les portes el 26 de gener, però per problemes aliens a l’ajuntament i, per petició dels paradistes, s’ha ajornat la data.

L’edifici disposa de quatre plantes, que es destinaran a la botiga del supermercat Lidl ja oberta, les parades tradicionals, planta logística de càrrega i descàrrega i aparcament. Per a la construcció del nou establiment, s’han tingut en compte diferents mesures d’estalvi energètic per assegurar l’eficiència de l’edifici, com la instal·lació de panells solars, la il·luminació led i la climatització eficient.

Notícies relacionades

Tal com constava en l’adjudicació del projecte a Lidl per part de l’ajuntament, la companyia ha costejat –amb una inversió de 7,5 milions d’euros– la reconstrucció integral de l’edifici, la posada en marxa de la seva botiga, l’habilitació dels espais que ocuparan els paradistes i la urbanització de l’entorn.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO