FUTBOL SALA

El femení de la Penya Esplugues aconsegueix la seva tercera Copa de Catalunya

L'equip femení sènior ha revalidat el títol per tercer any consecutiu, després de derrotar La Concòrdia per 4 a 1

img 0707

img 0707

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equip  femení del’AE Penya Esplugues ha tornat a conquerir, per tercera vegada consecutiva, el títol de campió de Catalunya després de fer-se amb la Copa Catalana sènior de futbol sala, disputada el cap de setmana passat al Palau Blaugrana de Barcelona.

L’equip femení va demostrar una vegada més la seva qualitat en una final disputada contra el Concòrdia de la Llagosta, que es va saldar amb un clar resultat a favor de les espluguines amb quatre gols obra de Pilar Ribes, Marta dels Riscos, Estela Cantero i Laura Oliva davant l’únic anotat per les vallesanes.

Les de Rober Caneda jugaran aquest any i per tercera temporada consecutiva en la màxima categoria del futbol sala espanyol, amb l’objectiu d’aconseguir èxits com els obtinguts fins ara.

L’Associació Esportiva Penya Esplugues va ser present per partida doble en la competició, ja que l’equip masculí va aconseguir arribar a una dura semifinal, en la qual es va haver d’enfrontar al Barça Lassa, un dels millors equips a escala europea.

Notícies relacionades

Els espluguins Javier Tamayo, Guillermo Rodríguez i Xavi Lindes van fer anotar tres gols, però van ser insuficients per tombar els blaugrana, que van acabar imposant-se per 7 a 3 en un duel més que suat.  

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA