QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

Aquest dissabte, tothom ballarà a les ciutats metropolitanes

La iniciativa promoguda per Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet i Santa Coloma es tanca amb una activitat col·lectiva

Imatge de l’espectacle Origami de l’artista Furinkaï, escenificat a Esplugues de Llobregat. 

Imatge de l’espectacle Origami de l’artista Furinkaï, escenificat a Esplugues de Llobregat.  / AJUNTAMENT D'ESPLUGUES

1
Es llegeix en minuts
J.S.

BadalonaBarcelonaCornellàEspluguesl’Hospitalet i Santa Coloma tanquen la seva participació aquest dissabte 17 en la Quinzena Metropolitana de Dansa amb una activitat anomenada ‘Tothom balla’, que se celebrarà simultàniament a les sis ciutats organitzadores del festival a les 12 del migdia.

A Esplugues, aquest espectacle multitudinari serà al parc Pou d'en Fèlix. Per participar en la dansa col·lectiva, cal anar vestit de blanc i/o negre –o combinant aquests dos colors com cadascú prefereixi- i estar a les 11.30 h al parc per poder començar a les 12 en punt.

La ‘performance’ començarà  amb un compte enrere col·lectiu de cinc a zero i en el moment final de la coreografia s'utilitzaran uns papers de colors facilitats per l'organització.

Els interessats poden repassar la coreografia preparada per Toni Mira en aquest vídeo, tot i que en cada ciutat hi haurà una persona que conduirà el ball.   

Després de la dansa participativa, les entitats culturals de la ciutat DansaxTots, Taller Flamenc, Esbart Vila d'Esplugues i la Colla de Bastoners d'Esplugues faran una actuació.

Notícies relacionades

La primera edició del festival ‘Dansa. Quinzena Metropolitana’ haurà omplert durant tres setmanes (de l'1 al 18 de març) teatres, sales, museus, places i també estacions de metro de les sis ciutats de l'àrea metropolitana que l'organitzen, amb més d'un centenar d'espectacles relacionats amb el ball i el moviment.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Dansa