Atletisme

La 7ª Carrera Solidària d'Esplugues se celebrarà el 21 de maig

Els beneficis es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu i les inscripcions s'obriran el 24 d'abril

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La 7ª Carrera Solidària d'Esplugues es realitzarà el diumenge 21 de maig. La Carrera és una oportunitat de córrer per la infància i les inscripcions per poder participar s'obriran del 24 d'abril fins al 17 de maig.

El recorregut de la Cursa Solidària Ciutat d'Esplugues – Hospital Sant Joan de Déu serà el mateix que l'any passat, amb la sortida al carrer Alegria i l'arribada a plaça Catalunya.

També es mantenen les diferents proves, segons les edats amb la Cursa Mini de 850 metres, per als nascuts entre 2007 i 2010, la Cursa Promoció, de 1.200 metres, per a nascuts entre 2001 i 2006, i la Cursa Solidària, de 5 quilòmetres per a nascuts l'any 2000 o anteriors.

Aquest any, la Cursa consolida la categoria de nens i nenes amb diversitat funcional en la Mini Carrera i la Carrera Promoció.

Com cada any, els beneficis seran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu, concretament al seu programa Hospital Amic, que s'ocupa de pal·liar els efectes de l'hospitalització en els nens i nenes i de fer agradable la seva estança i la de la seva família a l'hospital.

Notícies relacionades

La iniciativa pretén cada any superar el nombre de participants en la carrera, que l'any passat va superar la xifra de 1.500. La Carrera Solidària coincideix aquest any amb la commemoració del 150 aniversari de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Més notícies d'Esplugues