Actualitat blanc-i-blava

Gragera: «Joselu és un tros de jugador, tant de bo es guardi algun gol per quan torni amb nosaltres»

  • El centrecampista de l’Espanyol assegura que l’equip «està al màxim» per al duel de dissabte contra el Girona.

Gragera: «Joselu és un tros de jugador, tant de bo es guardi algun gol per quan torni amb nosaltres»

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

José Gragera va ser un dels cinc fitxatges del mercat d’hivern de l’Espanyol. Procedent de l’Sporting, l’objectiu de la seva contractació era potenciar el centre del camp tot i que també ha sigut utilitzat de central, ja que es tracta d’un jove futbolista polivalent amb gran projecció.

El jugador asturià confia en una bona resposta de l’equip després de l’aturada. «Hem tornat amb les piles carregades. Estem treballant al màxim i amb ganes de continuar preparant el partit del cap de setmana», va comentar aquest dimarts després del primer entrenament d’una setmana que conclourà dissabte amb el pols a Montilivi.

Centrats en Montilivi

«Estem centrats en el partit contra el Girona», va remarcar Gragera, convençut d’aconseguir un bon resultat si els periquitos igualen el seu rival en actitud i intensitat. «Cal tenir tranquil·litat. Estem treballant bé. Queden molts punts en joc. Confio en aquest equip i tinc moltes ganes que arribi el cap de setmana per començar aquesta costa amunt de guanyar punts», va afegir.

Notícies relacionades

El centrecampista va elogiar el seu company Joselu, una de les sensacions de la nova selecció de Luis de la Fuente. «És un tros de jugador. Estic orgullós d’aquest doblet que va aconseguir. És un davanter top i ho està demostrant. Tant de bo pugui seguir marcant, però també que se’n guardi algun per quan torni amb nosaltres», va comentar Gragera.

L’asturià va destacar el bon comportament de l’afició periquita, que ha de ser un factor clau per sortir de la zona baixa en els pròxims compromisos. Per al xoc de dissabte van esgotar les entrades per als seguidors visitants en 10 minuts. «És una afició exemplar. Sé que hi anirà molta gent. Sempre ens acompanyen i ens donen suport des del minut zero», va concloure.

Temes:

Espanyol