Oviedo-Espanyol (2-0)

Primer fiasco de Ramis: un Espanyol sense idees hi torna a Oviedo

El tècnic pateix la primera derrota a la banqueta de l’equip periquito, que amb prou feines va inquietar els asturians.

Suport unànime a la candidatura de l’Espanyol per ser seu del Mundial 2030

Quintana Roo: la macroaposta mexicana de l’Espanyol

Primer fiasco de Ramis: un Espanyol sense idees hi torna a Oviedo

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Luis Miguel Ramis ja sap el que és perdre amb l’Espanyol. Ja va estar a prop de patir un fiasco en la seva estrena a Osca, saldat amb un afortunat punt en un partit tan decebedor com el d’aquest divendres a Oviedo, on no va tenir tanta sort (2-0). Després de dues victòries consecutives a Cornellà, el conjunt periquito va tornar-hi fora de casa. Va encaixar un gol a la mitja hora i va ser incapaç de reaccionar en l’hora restant, una dada preocupant per a un equip que va mostrar una pèssima imatge. Sense idees, sense agressivitat i sense futbol.

El tècnic tarragoní no va aplicar la clàssica fórmula de no tocar el que funciona. Ramis va optar per dos canvis amb l’entrada de Puado per Jofre i Keidi Bare per Aguado, un dels més encertats de les últimes cites. Davant tenir l’Oviedo, que encarava el matx amb vuit baixes però mai ho va semblar.

Una marxa més

L’equip blau va jugar sempre amb una marxa més que l’Espanyol. Lluny queda un Oviedo que va començar la Lliga amb 3 punts de 21 possibles. Ara és un bloc fiable a casa, on no perd des del 24 de setembre, una estadística que tampoc va poder truncar un Espanyol espès i tou que no guanya lluny de Cornellà des del 5 d’octubre quan va visitar el Cartagena.

«Ens ha faltat tot. No hem ofert res. Ens en hem anat a una versió que no volem veure, però que existia. És responsabilitat meva»

Luis Miguel Ramis

Entrenador de l’Espanyol

Borja Bastón va protagonitzar aviat el primer avís de l’Oviedo (m. 11), mentre els periquitos no van donar senyals de vida fins que Braithwaite va engaltar un xut rebutjat pel porter local (m. 28). Poc després va arribar el cop amb el gol de cap de Masca després d’un centrada desviada fatalment per Cabrera.

Embús sense remei

La primera part es va acabar amb ocasions d’Expósito i Moyano, que va posar a prova Pacheco just abans del descans. Tocava moure l’arbre i Ramis va apostar per Aguado i Óscar Gil. Poc va millorar la imatge d’un Espanyol que mai es va trobar còmode al Tartiere.

Notícies relacionades

S’esperava molt més d’un aspirant innegociable a l’ascens directe. Però no hi va haver manera. L’Espanyol es va encallar amb la pilota i va acabar encaixant el 2-0 en el temps afegit quan ja estaven sobre la gespa Jofre, Salvi i Keita Baldé, revulsius que no van tenir cap efecte. 

El Saragossa, també en divendres, serà el següent escull dels periquitos. «Ens ha faltat tot. No hem ofert res. Ens en hem anat a una versió que no volem veure però que existia. Hem de canviar-ho. És responsabilitat meva», va resumir Ramis. No li falta raó.