U¡Dance reinventa el model d'escoles de ball

La 'start up' catalana distribueix contingut coreogràfic a més de 25 països

udance2

udance2

1
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

U¡Dance s'ha proposat el repte de millorar el benestar de les persones a través del ball. Per fer-ho, la nova empresa ha reinventat el model d'escoles de ball i està innovant a través de la distribució de contingut coreogràfic a tot el món, aprofitant les potencialitats de les noves tecnologies i el nou entorn digital.

El projecte, pensat originàriament per ser una cadena d'escoles de ball, compta en aquest moment amb vuit centres repartits a Barcelona, Tarragona, Girona i Madrid, i està traspassant fronteres amb la creació i distribució de coreografies de ball a més de 25 països d'arreu del món, mitjançant una plataforma digital de creació pròpia.

Finançament

Per crear i fer créixer l'empresa, els seus quatre socis fundadors van obtenir finançament a través de tres àrees diferenciades: “inversors privats, deute tradicional bancari i altres entitats, com podria ser l'Institut Català de Finances (ICF), mitjançant un préstec participatiu”, explica Aniol Brosa, cofundador d'U¡Dance.

Notícies relacionades

“El préstec participatiu de l'ICF és una eina que ens ha ajudat molt perquè és un vehicle que està a cavall entre el que seria un inversor privat i el deute tradicional”, comenta Brosa. “És un préstec amb molt bones condicions perquè realment analitzen el projecte”.

Per una 'start up' com U¡Dance, en la qual ja treballen més d'un centenar de persones, és necessari utilitzar diverses fonts de finançament per diversificar el risc que assumeixen cada una d'elles. “Tenir inversors i entitats al teu costat és molt important. Sense ells no hauria sigut possible arribar fins on hem arribat, a la velocitat que hem arribat”.