Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No vaig anar al concert de Coldplay, però entre Instagram i els amics, com si hagués estat allí"

"No vaig anar al concert de Coldplay, però entre Instagram i els amics, com si hagués estat allí"

RICARD CUGAT

Estan per tot arreu. A Instagram, pel carrer, a Twitter, per televisió, a la ràdio... Són omnipresents. El grup britànic Coldplay, que va acabar la seva etapa de gira per Barcelona, diumenge al vespre, va rebre el suport de milers i milers de fans que van gaudir com feia anys no gaudien d'una de les millors bandes musicals del món.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

De fet, jo personalment, no hi vaig poder assistir per la dificultat d' aconseguir una entrada, no pel preu sinó per la gran afluència i demanda que va tenir, fa gairebé un any, quan van sortir a la venda. I això que han augmentat el nombre de concerts que tenien previstos, sinó encara hagués estat més difícil.

Tot i no haver-hi anat, sembla que hi hagi estat els quatre dies dels concerts perquè entre els seguidors d'Instagram i els meus amics he vist gairebé totes les actuacions amb totes les cançons, els espectacles lumínics i un aspecte de l'estadi olímpic, que feia molt que no veia així.

Òbviament, no té ni punt de comparació veure-ho 'in situ' que per la petita pantalla i a trossos, però ho recordaré a la meva memòria com si hagués estat a Montjuïc.

Participacions delslectors

Mésdebats