El debate

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Vídeo promoció cartes dels lectors Entre Tots. / {periodico}

El canal Carta del Lector d'Entre Tots publica articles sobre temes d'actualitat i d'interès general amb la intenció de generar debat ciutadà. Per participar només has d'omplir el formulari i enviar-nos el teu escrit. El text que escriguis no hauria de superar els 2.000 caràcters i podrà ser editat i extractat a criteri d'EL PERIÓDICO. Trobaràs més informació a les condicions de publicació.

Les aportacions són moderades des d'un punt de vista periodístic amb l'objetiu de generar un debat en el que càpiguen tots els punts de vista. No es publicaran insults, sortides de to ni articles anònims. Els textos apareixen publicats a la web de EL PERIÓDICO i són distribuïts per les xarxes socials. També poden aparèixer publicats a l'edició impresa d'EL PERIÓDICO.

Els articles dels lectors es van publicant a la web a mesura que el nostre equip de periodistasels donen el vist i plau. Aquesta moderació és essencial per mantenir la qualitat del debat. EL PERIÓDICO es reserva el dret de decidir quins articles es publiquen i quins no.

CLICA aquí per llegir més cartes i escriure la teva

Participacions delslectors

Mésdebats