Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Senyor Sánchez, vostè podrà ser investit president si permet un referèndum pactat sobre la independència a Catalunya"

zentauroepp48412199 file photo  spain s prime minister pedro sanchez talks to th190601101434

zentauroepp48412199 file photo spain s prime minister pedro sanchez talks to th190601101434 / Piroschka Van De Wouw

Senyor President de l’Estat Espanyol, en relació a la seva propera investidura, tenim la solució!

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És molt senzill: vostè ha de decidir si vol passar a la història o si es vol suïcidar políticament. Amb aquesta decisió que li proposem podrà ser investit per a la pròxima legislatura sense necessitat de repetir eleccions.

És tan senzill com permetre que es faci un referèndum pactat sobre la independència a Catalunya. És la manera de donar veu a totes les persones que viuen en aquest país, les independentistes, les nacionalistes i les que es consideren una minoria silenciada.

Això li permetrà tenir els vots dels partits independentistes.

Probablement en aquest referèndum no se superarà el 50% de vots afirmatius. Però els més d’un milió i mig d’independentistes que ens manifestem cada any l’Onze de Setembre veurem la porta oberta per a un futur, tal com va passar a Escòcia i al Quebec.

No s’ho pensi més, senyor Sánchez, amb aquesta decisió els partits independentistes li faran costat i podrà ser investit President. És una decisió que afavoreix a tothom.

Participacions delslectors

Mésdebats