Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un lector: "La violència és immoral independentment del gènere"

Carta d'un lector: "La violència és immoral independentment del gènere"

No és no... sempre. Per a les dones i per als homes. Convé recordar aquesta obvietat perquè centrats com estem a recolzar el feminisme, afortunadament, sembla que oblidem que també hi ha un cert nombre d'homes assetjats per dones (en l'àmbit psicològic, sexual, laboral...) que també mereixen empatia i protecció.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És cert que són minoria en comparació amb el nombre de dones violentades per homes, però això no vol dir que els hàgim de menystenir. En aquest sentit, prefereixo abordar l'assumpte des d'un fonament més global que no se centri en el gènere de l'agressor com en la naturalesa de la conducta.

Criminalitzant genèricament el mascle, correm el risc d'estigmatitzar, per extensió, la condició masculina. Perquè, en el fons, no hi ha causes reivindicatives de primera i de segona funció de si són més o menys majoritàries.

Qualsevol mena de violència greu és immoral, independentment del col·lectiu que la perpetri. En definitiva, reitero: no és no... i per a tothom.

Participacions delslectors

Mésdebats