Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un lector: "Barcelona ha de deixar d'expulsar gent"

zentauroepp47783569 barcelona turismo190416185700

zentauroepp47783569 barcelona turismo190416185700

Barcelona porta anys, els darrers sobretot, expulsant gent i això està generant uns problemes devastadors al seu entorn. Barcelona parc temàtic, igual que Girona, costa i tants llocs. S'ha de deixar d'expulsar gent, s'ha de garantit que un treballador d'allà pugui viure allà.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Algunes de les meves propostes són: habilitar baixos com a habitatges; expropiar edificis oficials i militars; tancament de pisos turístics; expulsar tots els narcopisos i posar els okupes a lloguer; repoblar el Raval de veïns; exigir un carnet de ciudatania (llengua, obligacions, cultura, arrelament); limitar el nombre d'estrangers: 'expats', turistes i immigrants. Lluitar contra les trampes de les residències per estrangers i convertir-ho en pisos. Edificar a Montjuïc, a la zona firal, a les rondes, als barris, a la zona universitaria, a Collserola.. Desfer el carrer Consell de Cent perquè deixi de gentrificar-se. Obligar a tots els establiments a complir la norma de retolació i atenció. Construir a molts llocs on es pugui i lluitar contra l'especulació. Convertir alguns hotels en apartaments. Tancar la majoria de botigues de 'souvenirs' que hi ha als llocs turistics. Inspeccionar tot el barri xinès de Fort Pienc i les seves pràctiques.

I podríem seguir. Barcelona és un bomba expansiva que ens explotarà.

Participacions delslectors

Mésdebats