Cornellà a ulls de Mayumana: el seu nou musical es basarà en cançons d'Estopa

L'espectacle 'Rumba' narra la història de dues famílies que viuen enfrontades al mateix barri

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / CORNELLÀ DE LLOBREGAT

La companyia de dansa i percussió israeliana Mayumana ha creat l'espectacle 'Rumba', un musical que té com a fil conductor les cançons d'Estopa i que s'estrenarà el 8 de desembre a l'auditori Atrium de Viladecans. 

El muntatge narra, a través dels grans èxits del duo format pels germans Muñoz, la història de dues famílies que viuen enfrontades al mateix barri, on la situació es complica encara més quan neix una història d'amor que desencadena un conflicte.

TEMA INÈDIT D'ESTOPA

Segons un comunicat de Sony Music, Estopa ha participat activament en els arreglos musicals de 'Rumba!' que han fet juntament amb Boaz Berman, codirector de l'espectacle, i Geri Berman.

A més, el grup de Cornellà ha creat per a l'ocasió el tema inèdit 'Miriam'.

VILADECANS, LAS PALMAS, JAÉN I MADRID

Entre el 8 i el 10 de desembre 'Rumba' s'interpretarà a Viladecans; després es traslladarà al Teatre Pérez Galdós de les Palmes entre el 16 i el 30 de desembre.

Notícies relacionades

Del 6 al 8 de gener es podrà veure al Teatre Infanta Elionor de Jaén i a partir del 12 de gener aterrarà al Teatre Rialto de Madrid. El musical serà interpretat per un elenc d'artistes que, com és habitual, fan de tot una mica: canten, ballen, i toquen instruments.

Més notícies de Cornellà a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Estopa Musicals