vi

Suerte del Marqués Trenzado 2018: Vall de La Orotava

Aquest fantàstic vi insular està elaborat amb 'listán' blanc conreat amb l'espectacular sistema de poda tradicional cordó trenat

suerte-del-marques

suerte-del-marques

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

Suertes del Marqués és un celler familiar que va començar a elaborar els seus propis vins el 2006, després de més de 20 anys dedicant-se exclusivament a la viticultura. Actualment dirigida per Jonatan García, han posat de relleu els vins de la vall de La Orotava, a Tenerife. Les seves 11 hectàrees de vinya estan treballades com un jardí, fidels testimonis de la viticultura històrica de l’illa, on cultiven ceps centenaris plantats en peu franc –sense portaempelt– principalment amb les varietats ‘listán’ negre i blanc. 

Trenzado 2018

Suerte del MarquésPVP: 20,90 €

ElTrenzado2018 és un dels seus blancs imprescindibles. Elaborat majoritàriament amb ‘listán’ blanc cultivat amb l’espectacular sistema de poda tradicional cordó trenat, es va criar en fudres i botes de 500 litres durant 9 mesos. Al nas es mostra opac, i després d’uns minuts a la copa apareixen notes de terra i fum que recorden el caràcter volcànic de l’illa, amb matisos de fruites cítriques, prunes, kiwi i un subtil toc de pedrenyal. A la boca és incisiu, amb una suau textura i un final salí que l’allarga. 

Notícies relacionades

Un fantàstic blanc insular que és una bona porta d’entrada al seu extens ventall devinsde parcel·la.

 

Temes:

Vi