Copes irresistibles

5 vins nous que t’agradaran

  • Seleccionem tres vins negres, un rosat i un blanc assequibles i de glop fàcil. ¡Salut!

5 vins nous que t’agradaran
1
Es llegeix en minuts

Les novetats en el món del vi són constants. Un gota a gota infinit. En aquest mar pesquem cinc vins que han sortit al mercat en les últimes setmanes i dels quals sempre agraden a qualsevol paladar. Són tres vins negres, un rosat i un blanc assequibles i de glop fàcil. ¡Salut!

La Curiosa 2020 (Albet i Noya)

Aquest és un dels vins més populars d’Albet i Noya, un rosat jove elaborat amb les varietats pinot noir i syrah ideal per prendre a copes o per acompanyar àpats informals. De color rosa pàl·lid i brillant i intenses aromes de fruita vermella, especiat i balsàmic, en boca llueix records de maduixes, mores i caramels de grosella. PVP: 7,40 €.


Chardonnay 2020 (Viñas del Vero)

Aquest blanc de Somontano té aromes netes i intenses de fruites tropicals madures: pinya, plàtan, mango i guaiaba, així com d’escorça de cítrics, en especial la de llimona. L’entrada en boca és molt agradable i expressiva. Un vi saborós, dens, estructurat, rodó, voluptuós i llarg. PVP: 8 €.


Graciano 2017 (Dehesa de Luna)

De cos intens i elegant, aquest vi negre ha tingut una criança de 10 mesos en barrica. De color vermell robí, té aromes de fruites vermelles, sotabosc i fullaraca. La seva acidesa fa que sigui un vi àgil a la boca, és rodó, sense arestes i molt persistent, amb més intensitat les espècies com el clau, les orellanes i records a muntanya. PVP: 15 €.


Marqués de Peñamonte Colección Privada (Bodegas Riojanas)

Aquest vi elaborat amb tinta de Toro és elegant i equilibrat, amb notes de fruita i els tocs torrats d’una fusta ben integrada (ha passat 20 mesos en barrica), de la criança en barriques de roure americà i francès. En boca té una gran estructura, tanins madurs i carnosos i un llarg final. PVP: 20 €.


Crianza 2018 (Pago de los Capellanes)

Aquest vi de profund color vermell picota, que ofereix unes netes i intenses aromes de fruites vermelles i negres ben madures, amb matisos especiats aportats per la fusta de roure francès i una regalèssia molt marcada per la varietat de raïm.

Notícies relacionades

A la boca es mostra ampli, fresc, equilibrat, sedós, però amb molta estructura i potència, tanins molt dolços i suaus, amb un llarg final ple d’aromes i sabors.

PVP: 21,50 €.