A l’inici de l’Arrabassada

Restaurant Brevet: plats saludables per pedalar de gust

Aquest establiment de Sant Cugat triomfa entre els aficionats al ciclisme pels esmorzars potents i els plats de cuina casolana saludable

MAPA | 18 bons restaurants oberts aquest any a Barcelona que hauries de visitar

L’exciclista professional que cria galls ‘gurmets’

Restaurant Brevet: plats saludables per pedalar de gust

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Els aficionats a la bicicleta que comencin a llegir aquest article haurien de frenar en sec per continuar llegint amb atenció. Aquí hi ha un restaurant que els pot interessar: Brevet, es diu, igual que les carreres ciclistes de llarguíssima distància en les quals el més important és acabar. És a Sant Cugat, gairebé a l’inici de la carretera de l’Arrabassada, i en els pocs mesos que fa que és obert s’ha convertit en un referent per als que es mouen sobre dues rodes.

Brevet

Rambla Can Mora, 5. Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 633.336.577

Preu mitjà (sense vi): 25-30 €

brevetcc.com

Perquè si vas amb bici, tens on aparcar i omplir-te l’estómac en un ambient més propi del Tour de França que del centre d’una ciutat acomodada com aquesta. No només disposen de barres metàl·liques i candaus a l’entrada per deixar-la allà, sinó que venen líquids recuperadors per als esforçats de la ruta i una decoració adient, amb una bicicleta penjada a l’entrada i el lavabo ornamentat amb components com manillars, rodes, seients i cadenes.

Notícies relacionades

Però el seu èxit no només rau en la forma. També en el fons: esmorzars tan potents com energètics (‘avocado toast’, púding de xia...) i plats de cuina casolana mediterrània i internacional amb vocació saludable es converteixen en un reclam gastronòmic per a qui pedala amunt i avall i per a qui va a peu, amb moto o amb cotxe.

¿Creacions per esprintar rumb a Brevet i demanar abans que ningú? Els natxos de vici amb ‘jackfruit’ en comptes de ‘cochinita pibil’, el tàrtar de tonyina marinada amb verduretes i el salmó fresc a la planxa amb arròs salvatge saltejat. Pots rematar l’àpat amb postres casolanes (excel·lent el pastís de pastanaga) i cafès d’especialitat. I de premi, regalar-te un ‘smoothie’ com els anomenats Maglia Rosa i Rei de la Muntanya. Sens dubte, una bona manera d’agafar forces per a les sortides que organitzen cada mes.