Menjant amb magnificència
4 nous (¡i bons!) restaurants de Barcelona amb barra
Et recomanem uns quants llocs on gaudiràs sobre un tamboret
12 cellers d’abans i d’ara on menjar bé a Barcelona
44 restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

Hi ha moltes maneres de menjar. Pots fer-ho dempeus, en una taula o en un tamboret, amb els braços recolzats a la barra i la vista distreta amb l’activitat que es cou darrere.
Si t’agrada aquesta tercera opció, aquí et recomanem diversos restaurants nous (¡i bons!) que tenen una barra com a reclam. Són aquests.

Mantis
Els xefs David Romero i Toni Solans i el ‘sommelier’ Albert Ribas surfegen l’onada asiàtica amb un restaurant que rep múltiples influències. Aquestes són les que va trobar Pau Arenós en la seva visita a Mantis.

Bar Hermós
Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), es posa l’escafandre per a l’especialitat: només el que descarreguen els barcos, «producte a què apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.

Tangana
Notícies relacionadesAls 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!

Bodega Borràs
Diuen els germans Muñoz Borràs, el Roger i l’Adrià: «Volem servir el menjar que ens agrada, menjar de tota la vida, menjar i vins». Aquest menjar l’elabora Álex Clavijo, nascut a l’Equador, amb llarga experiència gastro a Catalunya i exconcursant de ‘Top chef’. El seu reclam és la ‘gilda’ cuinada i emplatada: sorell (curat sal/sucre), puntejat amb una emulsió d’olives i anxoves tallades i, a la base, un cremós de bitxo basc/coriandre, cosa que li dona un punt de cebiche. És un dels plats que triomfen a Bodega Borràs.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- APOTEÒSIC DEBUT DEL CAMPIÓ «‘Jaja nooo! Ka pasaooo? #vargameseñor!’», va escriure Àlex Márquez al veure com corria Marc
- Seguretat Social Calcula com et queda la pensió el 2024: això és el que cobraràs | CALCULADORA
- Pòdcast Exclusiva de les Mamarazzis: Sebastián Yatra va tenir la iniciativa en la seva ruptura amb Aitana
- Tres vianants Atropellament múltiple a la plaça Espanya de Barcelona
- Protecció davant l’atur Treball planteja abaixar de 52 a 45 anys l’edat per poder cobrar el subsidi d’atur
- Goya 2024 ‘20.000 especies de abejas’ i ‘La sociedad de la nieve’ lideren les nominacions dels Goya
- Llimona & vinagre Goran Simić: vagar en la foscor
- Drets humans El Tribunal Suprem prohibeix el moviment LGBT a Rússia per «fomentar l’odi social»
- Sanitat Àsia apuja la guàrdia davant l’onada de malalties respiratòries que té la Xina
- Tribunals La víctima de Dani Alves rebutja un acord: «Les seqüeles són irreparables»