Menjant amb magnificència
4 nous (¡i bons!) restaurants de Barcelona amb barra
Et recomanem uns quants llocs on gaudiràs sobre un tamboret
12 cellers d’abans i d’ara on menjar bé a Barcelona
44 restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA
![4 nous (¡i bons!) restaurants de Barcelona amb barra 4 nous (¡i bons!) restaurants de Barcelona amb barra](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/ca01d8ae-0f68-4191-97ec-b4a267bb1973_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
Hi ha moltes maneres de menjar. Pots fer-ho dempeus, en una taula o en un tamboret, amb els braços recolzats a la barra i la vista distreta amb l’activitat que es cou darrere.
Si t’agrada aquesta tercera opció, aquí et recomanem diversos restaurants nous (¡i bons!) que tenen una barra com a reclam. Són aquests.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/658cfe06-7fdb-4c96-b99d-024ba7560acb_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
Mantis
Els xefs David Romero i Toni Solans i el ‘sommelier’ Albert Ribas surfegen l’onada asiàtica amb un restaurant que rep múltiples influències. Aquestes són les que va trobar Pau Arenós en la seva visita a Mantis.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/5da7f1d0-34c1-4346-aadd-a08365d0c9b1_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
Bar Hermós
Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, dins, Alexis Peñalver, que també té Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), es posa l’escafandre per a l’especialitat: només el que descarreguen els barcos, «producte a què apliquem les bases de la cuina catalana». Així és Bar Hermós.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/d15fcb30-e91f-4f8e-b8d5-d7b7d0fc900e_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
Tangana
Notícies relacionadesAls 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a d’altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/733ec3f9-9170-4cfd-ae2b-caf40a167ed0_16-9-aspect-ratio_default_0.jpg)
Bodega Borràs
Diuen els germans Muñoz Borràs, el Roger i l’Adrià: «Volem servir el menjar que ens agrada, menjar de tota la vida, menjar i vins». Aquest menjar l’elabora Álex Clavijo, nascut a l’Equador, amb llarga experiència gastro a Catalunya i exconcursant de ‘Top chef’. El seu reclam és la ‘gilda’ cuinada i emplatada: sorell (curat sal/sucre), puntejat amb una emulsió d’olives i anxoves tallades i, a la base, un cremós de bitxo basc/coriandre, cosa que li dona un punt de cebiche. És un dels plats que triomfen a Bodega Borràs.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- La carrera a la Casa Blanca Els Obama escenifiquen el seu suport a la candidatura de Kamala Harris
- Operació contra el narcotràfic Els EUA detenen ‘el Mayo’ i un fill del ‘Chapo’, líders del càrtel de Sinaloa
- Eleccions decisives Els comicis a Veneçuela desencadenen l’expectació mundial
- En clau europea Cordó parcial als ultres