Sucre del bo
Obre Rocambolesc Confiteria, el nou projecte dolç de Jordi Roca i Ale Rivas
El pastisser d’El Celler de Can Roca i la seva dona inauguren aquest divendres 25 de març un local on exploren la creativitat de les llaminadures

Jordi Roca i Alejandra Rivas han creat Rocambolesc Confiteria, un nou espai que explora la creativitat de les llaminadures i del món dolç. És al costat de la gelateria Rocambolesc de Girona, al carrer de Santa Clara, i aquest divendres 25 de març s’inaugura.
Rocambolesc va néixer el 2012 mitjançant Jordi Roca i Alejandra Rivas i la seva passió pel món dels gelats. En el procés d’elaboració i creació inicial dels gelats, hi havia una divertida sinergia entre les postres de Jordi Roca i els gelats. Els ‘toppings’ es van convertir en l’alternativa perfecta perquè els gelats esdevinguessin la versió completa de les postres.
Galetes, torrons, pastissos...
Amb el pas del temps, Rocambolesc s’ha anat aventurant en el món dolç creant productes de confiteria per a les ocasions més especials.
Notícies relacionades
Seguint aquest camí, a Rocambolesc han trobat la fórmula perquè el projecte no només estigui dedicat a la gelateria, sinó que també pugui continuar creixent en el món de les llaminadures, caramels... Per aquesta raó, s’ha creat Rocambolesc Confiteria.
Les galetes, els torrons, els ‘panettones’, les mones, els pastissos, les figures de xocolata de Nadal, el calendari d’advent, les bambolesques, les rajoles de xocolata, els ‘toppings’... que s’han anat creant per a les festivitats i les ocasions especials, i moltes altres noves elaboracions, tenen el seu propi lloc en aquest nou espai.
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- HANDBOL Els àrbitres expulsen el Barça de la lluita per la seva 13a Champions
- Metamorfosi demogràfica Un terç de l’Eixample és estranger
- Tensió als Estats Units "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Una nutricionista sobre la dieta que cal seguir si tens el còlon irritable: "No has de menjar res que t’inflami"
- Predicció La calor s’intensifica a partir de dilluns i algunes zones de Catalunya arribaran als 40 graus
- Xifres d’Interior Rècord d’identificacions policials a Catalunya: 1,2 milions el 2024
- Defunció Mor als 63 anys l’empresari Miquel Suqué, del Grup Peralada
- Acte del PP Feijóo demanarà la compareixença de Sánchez al Congrés perquè es «retratin» els seus aliats: «Si el segueixen recolzant, seran els seus encobridors»