El gran final dolç
El restaurant Disfrutar descobreix els secrets de la Taula Viva
Al vídeo gravat per Zeta Media Lab, el cuiner Oriol Castro en revela el contingut: 48 capses, 36 de les quals tenen sorpresa
La Taula Viva del restaurant Disfrutar, la casa d’Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, està a l’extrem de l’exhibició aparatosa, les projeccions, l’aromateràpia gastro o la sinestèsia. És senzillament l’expressió més moderna d’un ritu antic: tocar, menjar, emocionar-se. No hi ha artificis, no hi ha llumetes.
Tot va començar el 2017, amb la proposta de la dissenyadora Merche Alcalá de crear una superfície amb capses, com un secreter horitzontal, on dipositar menjar a tall d’ofrena.
Els xefs de Disfrutar han tardat a destapar-la, dissimulada a la cuina de creativitat, al subsol de l’establiment del carrer de Villarroel, el cinquè millor restaurant del món, segons el parer de votants especialitzats en una ronda mundial.
Al vídeo gravat per Zeta Media Lab, Oriol Castro n’explica el contingut: 48 capses, 36 de les quals tenen sorpresa. Accedir a la Taula Viva no és senzill: per preu (350 euros per persona) i per demanda (quatre clients en torn de migdia i nit).
El dinar o el sopar al complet es porta a terme sobre unes estovalles blanques, que amaguen el que només es revelarà al final de la sessió, que el lector de Cata Mayor pot contemplar en exclusiva i còmodament des del seu ordinador, mòbils o tauleta. Descobrim els secrets de la Taula Viva.
La taula de postres més gran possible, hereva immòbil d’aquells carros dolços. Una caixa gegant de ‘petit fours’. Que soni la música clàssica.
- Camí de les urnes Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- ASSUMPTES PROPIS Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- SUCCESSOS Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"
- EL GP DE F1 DE MIAMI Verstappen es passeja i Alonso carrega contra Hamilton