Més obertures a Barcelona
Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos
‘Delivery’, bar i ‘take away’, estarà en marxa a finals d’octubre amb una oferta de platillos asiàtics
A més de Raurich i Tamae Imachi, la societat la formen Eugeni de Diego i Ana Alvarado, de l’A Pluma
![Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/19746587-b08e-4e2a-a863-a6dd3bf796fa_alta-libre-aspect-ratio_default_0.jpg)
La pandèmia ha sigut, per a alguns restauradors, un xut entre adrenalític i picant que ha obligat a reelaborar estratègies o a desenvolupar nous negocis, com en el cas d’Albert Raurich i Tamae Imachi (Dos Palillos) i Eugeni de Diego i Ana Alvarado (A Pluma). S’han associat, junt amb dos inversors, per construir un ‘delivery/bar/take away’ de platillos asiàtics amb el nom japonès de Tamae, tot i que la copropietària hi nega protagonisme: «Els agradava i van decidir utilitzar-lo».
Tamae, que obrirà a finals d’octubre, és al número 262 del carrer de Casanova, davant dos restaurants de recent obertura, com la pizzeria Grosso Napoletano i el naturalista Savia, en aquests escacs habituals de pujades i baixades de persianes de la ciutat de Barcelona.
![](https://estaticos-cdn.prensaiberica.es/clip/fc1d60c0-e71c-479b-9b72-a985bfb35205_16-9-aspect-ratio_50p_0.jpg)
«És un ‘delivery’ i ‘take away’ on s’hi podrà menjar, amb una barra per a vuit o deu persones», diu Raurich, o sigui, la versió de carrer de Dos Palillos, establiment amb una estrella (però no ninja).
Els nigiris XL («per a dues queixalades»), el hako sushi (o sushi premsat i en capsa), els rotllets vietnamites, els wontons, el wok de costella a l’estil Xangai, la costella lacada de porc Duroc de Cal Rovira, l’hamburgueseta, «alguns plats icònics del Dos Palillos». «Hi haurà unes 40 coses diferents, però començarem amb 25», assegura Raurich. ¿El preu? «Uns 30 euros». Per beure, els vins i caves de Raventós i Blanc i una selecció de sakes.
Tots quatre van treballar a El Bulli i, a més, comparteixen vacances, plaer per la navegació i, almenys dos d’ells, amor periquito. El ‘know how’ asiàtic és de Raurich-Imachi, «la gestió de com portar un ‘delivery’ de De Diego-Alvarado».
Notícies relacionades¿Quin pòsit ha deixat el coronavirus? «Que cal tenir visió, buscar solucions de futur i garanties d’estabilitat». El Dos Palillos i el Dos Pebrots han patit els tancaments i les restriccions, però el ‘delivery’ i el ‘take away’ estan sempre al carrer.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Jocs Olímpics 2024 París oculta la foscor i exhibeix el seu decorat en els Jocs
- Handbol Les ‘Guerreres’ no compareixen i cauen amb estrèpit en el debut
- Tennis Moyá fa saltar les alarmes sobre la presència de Nadal a París
- Sèrie aclamada Com enamorar sense cursileries
- QUATRE HOSPITALITZATS Un brot de salmonel·losi en un bar deixa almenys 22 afectats
- Operació contra el narcotràfic Els EUA detenen ‘el Mayo’ i un fill del ‘Chapo’, líders del càrtel de Sinaloa
- Eleccions decisives Els comicis a Veneçuela desencadenen l’expectació mundial
- En clau europea Cordó parcial als ultres
- Pròxim Orient Hamàs demana venjar un dels seus líders mort en una presó israeliana
- Les polítiques de la Unió Europea Brussel·les empeny a acabar amb l’addicció a les xarxes socials tòxiques