Més obertures a Barcelona

Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos

  • ‘Delivery’, bar i ‘take away’, estarà en marxa a finals d’octubre amb una oferta de platillos asiàtics

  • A més de Raurich i Tamae Imachi, la societat la formen Eugeni de Diego i Ana Alvarado, de l’A Pluma

Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos

Pau Arenós

1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La pandèmia ha sigut, per a alguns restauradors, un xut entre adrenalític i picant que ha obligat a reelaborar estratègies o a desenvolupar nous negocis, com en el cas d’Albert Raurich i Tamae Imachi (Dos Palillos) i Eugeni de Diego i Ana Alvarado (A Pluma). S’han associat, junt amb dos inversors, per construir un ‘delivery/bar/take away’ de platillos asiàtics amb el nom japonès de Tamae, tot i que la copropietària hi nega protagonisme: «Els agradava i van decidir utilitzar-lo».

Tamae, que obrirà a finals d’octubre, és al número 262 del carrer de Casanova, davant dos restaurants de recent obertura, com la pizzeria Grosso Napoletano i el naturalista Savia, en aquests escacs habituals de pujades i baixades de persianes de la ciutat de Barcelona.

 «És un ‘delivery’ i ‘take away’ on s’hi podrà menjar, amb una barra per a vuit o deu persones», diu Raurich, o sigui, la versió de carrer de Dos Palillos, establiment amb una estrella (però no ninja).

Els nigiris XL («per a dues queixalades»), el hako sushi (o sushi premsat i en capsa), els rotllets vietnamites, els wontons, el wok de costella a l’estil Xangai, la costella lacada de porc Duroc de Cal Rovira, l’hamburgueseta, «alguns plats icònics del Dos Palillos». «Hi haurà unes 40 coses diferents, però començarem amb 25», assegura Raurich. ¿El preu? «Uns 30 euros». Per beure, els vins i caves de Raventós i Blanc i una selecció de sakes.

Tots quatre van treballar a El Bulli i, a més, comparteixen vacances, plaer per la navegació i, almenys dos d’ells, amor periquito. El ‘know how’ asiàtic és de Raurich-Imachi, «la gestió de com portar un ‘delivery’ de De Diego-Alvarado».

Notícies relacionades

¿Quin pòsit ha deixat el coronavirus? «Que cal tenir visió, buscar solucions de futur i garanties d’estabilitat». El Dos Palillos i el Dos Pebrots han patit els tancaments i les restriccions, però el ‘delivery’ i el ‘take away’ estan sempre al carrer.