La mida sí que importa

Four Corners: ¿pizzes o ‘focaccia’?

  • La pizzeria, a l’ombra de la torre Glòries, proposa unes addictives peces de massa súpergruixuda amb originals combinacions

  • El restaurant és als baixos del nou Hotel The Hoxton, que ha instal·lat una taqueria anomenada Tope en la Azotea

Four Corners: ¿pizzes o ‘focaccia’?

Haydon Perrior

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Qualsevol napolità tindria una síncope al veure les pizzes de Four Corners. ¿Algun metge a la sala? Aquestes masses de més de tres centímetres de gruix, a l’estil de Detroit, provocarien l’excomunió de qualsevol ‘pizzaiolo’ de la ciutat italiana (on les bases fines-fines són religió) que s’atrevís a fer-les. Però això és Barcelona, l’Hotel The Hoxton, i aquí manen unes peces enormes tot i que siguin talla S (també serveixen la talla L, però no te les acabes ni fart de vi, que aquí és natural, per cert).

A més súper-mega-hiper-ultra-gruixudes i amb les vores cruixents, aquestes pizzes (o ‘focaccia’) estan bones, molt bones. Són esponjoses, tenen un gust final picant i porten combinacions originals, com la que duu mandonguilles, formatges cheddar, mozzarella, parmesà i pecorino, salsa amb vodka i alfàbrega, o la que es fa amb un pesto de pistatxos, mozzarella, mortadel·la, burrata i parmesà.

Terrssa tranquil·la

Si no vols pizza, pots demanar uns addictius bastonets de mozzarella amb un arrebossat cruixent que es poden sucar en una salsa ‘arrabbiata’ casolana o un pollastre o una albergínia a la ‘parmigiana’, o una entranya amb patates al romaní, pecorino i col kale.

Notícies relacionades

Un altre dels atractius de Four Corners, a l’ombra de la torre Glòries (Diagonal 205), és la seva tranquil·la i agradable terrassa, amb una pèrgola envelada que dona a una zona per als vianants. 

Per cert, The Hoxton té al terrat una taqueria anomenada Tope, on serveixen tacos amb truites de blat de moro casolanes, ‘aguachiles’, guacamole... Per beure, manen el tequila i el mescal, i hi ha còctels Margarita, ‘enchiladas’, birres mexicanes... I tot això, amb vistes a la Sagrada Família i a la torre Glòries (els dissabtes, amb música de ‘dj’).