MENÚ DE FESTA
Els canelons de Ruscalleda i un pollastre rostit excepcional, dues receptes per triomfar aquest Nadal
Les festes deNadal estan a punt d’arribar. Si aquest any et toca ser l’amfitrió i rebre la teva família i amistats a casa, és moment de pensar en els plats amb els quals delectaràs els teus comensals.
Seleccionem dues de les espectaculars receptes de ‘Cata Mayor’, la vídeo sèrie que dirigeix el periodista Pau Arenós, per triomfar a la taula nadalenca. I demostrar que sí, que a la fi saps cuinar.
D’una banda, l’opulència d’un pollastre de gran mida (o de dos, si hi ha grans menjadors a la taula) preparat per la cuinera Ariadna Julian. Hipnotitza veure-la treballar amb l’au i tornar a la taula la dignitat de les peces nobles. Una recepta per llepar-se els dits i volar després.
Notícies relacionadesDe tornada a la Terra, i de cuinera a cuinera, els llegendaris canelons de Carme Ruscalledallegendariscanelons de Carme Ruscalleda. És una preparació laboriosa, però la mestra de Sant Pol de Mar és pedagògica i minuciosa amb les explicacions: atenció a l’ús dels tomàquets per donar humitat i al llorer.
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Vine a escalar i apunta’t a competir: s’obre el termini d’inscripcions
- turisme cultural La Cerdanya a través de les esglésies romàniques
- caminada popular De ruta pels paratges de la riera de Rajadell
- EXPOSICIONS El Balloon Museum d’‘Emily in Paris’ aterra a Barcelona